10 Sfaturi incredibile de modă pentru a arăta mai înalt

cărora nu -i place să pară mai înalt? Și, mai ales dacă ești o femeie scurtă, ți -ar plăcea diferitele trucuri de modă pentru a te face să arăți mai înalt. Lucrul bun este că internetul este inundat cu tone de diferite sfaturi și trucuri de modă care vă vor oferi doar asta.
[Citește și: Cum să crești înălțimea în mod natural]

Așa că așezați -vă și relaxați -vă, în timp ce vă lumineze cu câteva sfaturi incredibile pentru a arăta mai înalt, pe care le puteți realiza în aceste moduri simple.
Trucuri de modă pentru a te face să pari mai înalt
Alegerea ținutelor potrivite sunt cel mai bun pariu dacă doriți să arătați mai subțire și mai înalt. Te camuflează în zonele potrivite și poți ajunge să arăți mult mai subțire decât ești deja. Să verificăm câteva hacks care te fac să pari mai înalt.
1. Palazzos cu talie înaltă
Palazzos sau pantaloni cu talie înaltă vor crea o iluzie a unui tors mai mic și a picioarelor mai lungi; Invariabil, vei ajunge să arăți și să apară mult mai înalt decât ești deja! Aruncați o privire la unele dintre stilurile de aici:

2. Tuck în tee
Un tee înfipt în tee te va face cu siguranță să arăți mai structurat. Aceste tipuri de haine pentru a vă face să arătați mai înalți, oferă o perspectivă bună, așa că asigurați-vă că vă aruncați în tricoul respectiv data viitoare când vă îndreptați. Un pic de înălțime suplimentară a fost întotdeauna un punct în plus.

[Citește și: rochii pentru a ascunde burtica]

3. Rochii scurte și fuste scurte
Aceste ținute sunt o modalitate excelentă de a arăta fierbinte, precum și înalte pentru fetele scurte. Rochii scurte sau fuste scurte înseamnă mai multă piele, iar mai multă piele înseamnă a face ca picioarele să pară alungite decât ceea ce sunt.

5. Oricare ar fi ținuta, faceți -o monocromă
O ținută monocromă, care poartă aceeași culoare din cap până în picioare creează o iluzie de înălțime. Așadar, acest lucru vă lărgește opțiunile de garderobă pentru a purta orice, de la o mini la o rochie maxi, permițându -vă să arătați înaltă.

6. Coafuri pentru a te face să arăți înalt
Deci, coafura ta ar putea face, de asemenea, o diferență uriașă. Pentru a adăuga acei câțiva centimetri în plus, preferați să vă puneți părul. Încercați un cozonac înalt, un ponei înalt, un chignon elegant sau un puf deasupra.
[SC: Mediad]

7. Anarkalis lungime de podea
Anarkalis de lungime de podea va da din nou o iluzie de lungime și le puteți purta cu ușurință la festivaluri și petreceri cu un pic de bling. Ideea este că trebuie să vă asigurați că torsul dvs. arată mai scurt și picioarele arată mult mai mult. Aruncați o privire la unele anarkalis care sunt perfecte pentru a vă face să arătați mai înalt:
[Citește și: Cum să crești înălțimea după 25]

8. Kurtis evazat
Kurtis care nu se lipesc de corpul tău este mult mai bun decât cei care îți îmbrățișează corpul în toate locurile greșite. Dacă sunt puțin evazați, va părea că ești mai subțire și mai înalt. Nu este acesta cel mai bun scenariu?
Pentru femeile care au șolduri mai grele și o figură mai voluminoasă, aceste kurtis sunt cel mai bun pariu pentru că pot face ca porțiunea ta inferioară să pară atât de mai restrânsă. Drept urmare, veți arăta, de asemenea, mult mai înalt! Kurtisul evazat este întotdeauna o situație câștig-câștig!

9. Culele V de adâncă pe bluzele tale
Indiferent dacă purtați o bluză, o geacă etnică sau o kurta, încercați să vă concentrați pe purtarea de linii V mai profunde. Când purtați un decolteu mai adânc, atenția este întotdeauna atrasă spre partea superioară a corpului și acest lucru face ca purtătorul să pară mult mai înalt decât este deja!
Dacă nu sunteți atât de confortabil purtând un decolteu în V adânc, atunci puteți opta chiar și pentru kurtis sau bluze care au gâturi care vor cădea în diagonală pe gât. Bluzele cu gât în ​​V cu lehengas arată mai ales drăguțe! E timpul să arătați acel abs nu? Bling It Up pe calea cea bună și ești bine să mergi!

10. saree de mătase și crep
Mătase și crepe sunt două materiale sinusoidale care se vor lipi de corpul tău și îți vor oferi contururile potrivite. Sarele grele de mătase, cu o mulțime de broderii, nu numai că arată grele pe corp, dar te fac să pară mai volumibil. Lipiți -vă de mătase, care este delicat brodat sau cu paiete pentru un aspect mai subțire.
[Citește și: Când fetele nu mai cresc]
Aruncați o privire la unele dintre rețelele de mătase care vă pot face să arătați mai înalt:

Iată, așadar, zece moduri care sunt garantate pentru a vă face să arătați mai înalt. Amintiți -vă, până la urmă, este întotdeauna modul în care vă purtați. Așadar, fie că sunteți subțire sau voluminoși, scurti sau înalți, țineți cont de sfaturile de mai sus și aveți încredere în ceea ce purtați!
Imagini Sursa: Pinterest