Alegerea celui mai bun evidențiator pentru pielea ta – la buget!

Evidenții fac ca acei pomeți să apară și să te facă să arăți ca o regină a rampei – radiantă și strălucitoare. Oricine iubește machiajul va ști cât de mult un indiciu al acestei străluciri poate face o diferență pentru aspectul tău. Dacă vă place machiajul, știți magia pe care o poate face un aspect bun pentru aspectul vostru. Dar veștile proaste sunt că acești mici bebeluși nu vin deloc ieftin! Fret nu. În acest articol, vom veni cu unii dintre cei mai buni evidențiați care vi se vor potrivi (în funcție de tonul pielii dvs.) și nu vă vor rupe banca în același timp. Așa că citiți mai departe pentru a afla mai multe!
Primul lucru pe care să vă concentrați atunci când cumpărați un evidențiator este să vă decideți bugetul și să aflați, de asemenea, dacă produsul minunat se potrivește și tonusului pielii. Am împărțit acest articol în secțiuni bazate pe tonul pielii dvs. pentru a vă face mai ușor să alegeți evidențiatorul potrivit.

Elemente de evidență pentru pielea corectă:
Pentru aceia dintre voi care sunt binecuvântați cu un ten de lapte și piersic. Veți avea nevoie de culori precum „roz înghețat” și „argint înghețat” pentru a accentua acei pomeți. Puteți alege, de asemenea, evidențiați care au o strălucire de șampanie la numele lor. Trebuie să atingeți echilibrul perfect între evidențiator și tonul pielii dvs. pentru a vă asigura că nu veți ajunge să arătați fantome și palid. Cei care au tonuri roșii sunt un nu-nu complet, deoarece s-ar putea să ajungă să strice acea strălucire și să vă ofere un bronz nefiresc. Dar dacă nu sunteți într-adevăr un fan al Pinks-ului înghețat, puteți să vă dați o parte din acel evidențiator din bronz pentru a vă oferi un aspect sărutat de soare perfect.
Sursa: InStyle.comhere sunt cele mai bune opțiuni pentru pielea corectă:
Beneficiari de cosmetice Cosmetics Îmbunătățitor al tenului luminescent cu fascicul înalt:
Preț: Rs. 1899

Produsele Benefitului evaluează întotdeauna cel mai mare, datorită proprietăților lor de lungă durată și care nu se lăuda niciodată. Acesta este un fără creier și a câștigat premii pentru a fi cel mai bun evidențiator pentru persoanele cu piele corectă.

Cumpără acum
NYX Professional Bright Ideea Idei Iluminant Stick:
Preț: Rs. 750

Dacă stick-urile dolofane sunt elementele dvs. de tesut, atunci acesta este o opțiune ieftină și eficientă. Tot ce ai nevoie este o glisare și obrajii tăi vor primi acea strălucire eterică. În plus, stick-ul dolofan este prea bine intenționat. Este foarte prietenos cu călătoriile și vă poate economisi mult efort din cauza ușurinței de aplicare.

Cumpără acum
Urban Decay Gold Skin Subvenționând lichidul:
Preț: Rs. 2000
Deși nu este la fel de scump ca intrarea anterioară, aceasta face o treabă excelentă în a vă oferi o strălucire fără cusur pe obraji. În afară de asta, se presupune că acesta conține pigmenți de perle care vă oferă un aspect iridescent. Prezența vitaminei E și a vitaminei C în ea vă poate ajuta, de asemenea, pielea să pară mai sănătoasă decât înainte. Se spune că aplicarea regulată a acestui produs îmbunătățește textura pielii tale, dar, după ce ai spus, nu ai dori cu adevărat să adaugi evidențieri la regimul tău de îngrijire a pielii. Ai putea investi într -un ser de frumusețe! Cu toate acestea, o mulțime de bloggeri de frumusețe înjură prin acest evidențiator și i -au oferit recenzii rave.

Cumpără acum
ATIOREAL PARIS PARIS MATCH LUMI POWBER GLOW ILLUMINATOR N202 ROSE
Preț: Rs. 999
Unul dintre cei mai favorali noroc pentru buget pentru tine, doamnele corecte, acesta face treaba destul de bine. Deși nu va dura pentru totdeauna, The Highlighter vă va oferi o strălucire perfectă care va dura aproape opt ore – ceea ce este o afacere destul de decentă pentru noi, mai ales dacă îl vom primi la un astfel de preț.
Acesta este un furt și vine în nuanțe înghețate, care se pot dubla și ca un fard. Dacă doriți să vă dați doar câteva pe pomeți și să nu aveți o perie sau un burete la îndemână, puteți chiar să vă folosiți degetele pentru a o amesteca. Căldura degetelor poate ajuta cu ușurință formula să se răspândească uniform și să arate și foarte naturală! Amintiți -vă doar să vă spălați pe mâini înainte de a încerca acest hack – în caz contrar, s -ar putea să terminați cu o despărțire!
Cumpără acum
Evidenți pentru tonul mediu al pielii:
Majoritatea femeilor indiene sunt binecuvântate cu un ton mediu de piele. O numim „binecuvântată” pentru că această nuanță întunecată arată bine cu aproape orice și orice! Sute de oameni din Occident încearcă să obțină un bronz sau folosesc un bronzer pentru a obține o culoare sultrică a pielii ca noi, așa că ar trebui să ne considerăm norocoși!
Pentru persoanele cu tonuri de piele medie sau măslin, nuanțe de evidențiator care funcționează cel mai bine includ cele care vin cu o strălucire de aur moale, piersică. În acest fel, pielea ta pare rouă și, în același timp, nu arăți ca o clătită. Chiar și tonurile de aur funcționează foarte bine cu acest tip de ton a pielii și este important să optați pentru ei. Nuanța corectă a evidențiatorului vă va oferi o strălucire senzuală de bronz sau s -ar putea să ajungeți cu un aspect înghețat. Persoanele cu acest tip de ton a pielii ar trebui să folosească culorile buzelor pământești pentru a -și crește și mai mult coeficientul de oomph. Așadar, dacă canalizați acel aspect al zeiței de plajă, atunci ar trebui să investiți cu siguranță în unii dintre acești evidențiați:
Sursa: Cloudfront.Neturban Decay Naked Flushed Streak:
Preț: Rs. 3614
Un lucru obligatoriu pentru aceia dintre voi care doresc o strălucire piersică, bronzată- acesta servește și un dublu scop al unui fard. iar cei care simt unPuțin mai aventuros îl poate folosi și ca o umbră de ochi. Dă un finisaj crom cu o singură glisare. Efectul de lungă durată al acestui evidențiator îl face, de asemenea, favorit cu mulți pasionați de petreceri.

Cumpără acum
NYX Professional născut pentru a străluci! iluminator lichid:
Preț: Rs. 850
Este cremos, este superb și este potrivit pentru cei cu piele tonifiată cu măsline. Iluminatorul ușor de greutate se poate amesteca ușor și te poate transforma într-un cap de cap într-un jiffy. Ambalajul său elegant face mare să fie transportat și, desigur, prețul nu este atât de greu. O investiție bună pentru toți cei care cred în puterea evidențiatorilor lichizi. NYX este, de asemenea, ușor disponibil în India chiar acum – datorită magazinelor online precum Nykaa și Amazon. Cu toate acestea, asigurați -vă că cumpărați de la vânzătorii potriviți, deoarece există o mulțime de produse false care inundă piața. Produsele NYX autentice sunt de asemenea disponibile în majoritatea magazinelor Sephora. Așa că mergeți mai departe și încercați acest lucru!

Cumpără acum
OcherOreal Paris True Match Lumi Powder Glow Illuminator W102 Golden Dore:
Preț: Rs. 999
Nuanța de aur a acestui evidențiator îți va estompa imperfecțiunile și îți va oferi un finisaj radiant. Te va face să arăți ca o frumusețe tropicală. Ambalajul este simplu, dar poate fi necesar să investiți într -o perie bună pentru a vă asigura că evidențiatorul se îmbină bine și vă definește perfect obrajii. Așadar, aceia dintre voi care credeți că chipul dvs. arată un pic gâdilat aici este șansa dvs. de a încerca acest iluminator și de a -i face să pară plini și roz.
Cumpără acum
[SC: Mediad]
Elemente de evidență pentru pielea întunecată:
Multe doamne minunate se laudă, de asemenea, cu un ton de piele bogat în melanină și, prin urmare, trebuie să aleagă culori sau evidențiați care sunt variații de aur (aur de trandafir, șampanie sau bronz). Dar cel mai mare lucru de luat în considerare atunci când cumpărați un evidențiator pentru tonul pielii întunecate este să vă asigurați că este mult pigmentat, altfel, s -ar putea să nu apară pe piele. Nuanțele înghețate și roz vă vor face pielea să pară prea palidă și nefirească.
Nuanțele mai calde ar trebui să fie zonele dvs. de focalizare pentru a face pielea să strălucească în loc să arătați gri. Alegeți culorile potrivite și veți arăta ca o diva de vis, încurcați nuanțele, s -ar putea să ajungeți să arătați ca și cum sunteți îmbrăcați de Halloween! Iată, așadar, lista noastră de evidențieri pentru tonuri de piele întunecată:
Sursa: r29static.combenefit watt este-evidențiator cremă la praf:
Preț: Rs. 3342
Pentru acest preț, acest produs de beneficii este un furt. Formula este o formulă cremă la praf, ceea ce înseamnă că, deși începeți cu pulbere, se amestecă rapid în pielea dvs. și este maleabilă. În plus, durează destul de mult. Pentru oamenii din tropice (asta suntem noi!), Aceasta este o combinație de vis. Nu va fugi cu transpirație și ploaie. Highlighter vine cu un burete buff pentru a netezi aceste linii. Este un produs perfect pentru persoanele cu piele grasă.

Cumpără acum
Becca Shimmering Skin Pielea Perfector Presat Press:
Preț: Rs. 4224
Deși puțin pe partea de preț, acest produs este foarte pigmentat și funcționează ca un farmec pentru persoanele cu tonuri de piele mai închise. Este o formulă de pulbere care funcționează, precum și una lichidă și poate aluneca ușor cu o singură glisare. Vine într -o gamă uriașă de culori pentru toate tonurile pielii și chiar nuanțele de piele întunecate au patru sau cinci nuanțe din care să aleagă. Deci, este un câștig câștigător pentru toți. Rămâne destul de mult și este pregătit pentru călătorie, astfel încât să poată merge cu tine și pentru călătorii lungi!

Cumpără acum
Iluminator de nisip cald NARS:
Preț: Rs. 7246
Da, acesta este din nou puțin pe partea mai scump, dar poate funcționa foarte bine cu tonuri de piele mai închise. Formula este în formă lichidă și oferă această strălucire subtilă pielii tale, care o face să pară suprarealistă și frumoasă. Este foarte ușor de aplicat, iar acest lucru îl face favorit cu mulți pasionați de frumusețe. De asemenea, este excelent pentru persoanele cu piele grasă și pori mai mari, deoarece funcționează ca un filtru Instagram și estompează cu ușurință toate cusururile. Perfect pentru zi, acesta poate trece, de asemenea, ca fundament pentru a vă oferi o acoperire bună. De asemenea, aveți nevoie doar de o picătură pentru amestecare – formula extrem de pigmentată funcționează se întreabă chiar dacă o utilizați într -o cantitate minusculă. Singurul Qualm – nu este ușor disponibil în India. Așadar, s-ar putea să fiți nevoit să cereți prietenilor dvs. care trotează globul să-l obțină pentru tine. Multe produse false sunt disponibile online, dar rămânerea departe de ele ar fi o alegere inteligentă.

Cumpără acum
Iată, așadar, lista noastră de cei mai buni evidențiați ai pielii pentru tonuri variate de piele. Un lucru important de remarcat aici este faptul că evidențiatorii au nevoie de instrumentele potrivite pentru a aplica. Aplicați prea mult și s -ar putea să ajungeți să arătați ca un brad de Crăciun strălucitor, să folosiți prea puțin și s -ar putea să arătați transpirat. Trebuie să -l folosești corect pentru a arăta ca o regină glamour! Și amintiți-vă, un pic de evidențiator merge mult în a vă face să arătați dramatic, așa că rămâneți la evidențieri pentru serile și ocaziile când doriți să vă transformați într-un show-stealer.
Știați că evidențiatorii pot fi folosiți și pe corpul vostru? Chiar dacă pe piață sunt vândute evidențiatoare ale corpului, un pic de iluminatori de față pot face aceeași treabă. Așa că data viitoare când vei merge pe covorul roșu, daB puțin pe corpul tău strategic și fă din acele lame de guler vorbirea despre oraș! Spuneți -ne un aspect preferat din listă din secțiunea de comentarii și orice alt hack de frumusețe pe care îl știți să îl utilizați.