Cel mai bun blazers pentru femei

Un blazer este un element chintesențial din garderobă pe care trebuie să -l aibă fiecare fashioniste. Pe vreme rece, este cea mai bună piesă care profită la maxim de garderoba ta. Îl poți purta cu o rochie, pantaloni formali, o fustă- aproape totul. Este o piesă vestimentară foarte versatilă și trebuie să investești întotdeauna în unele cele mai bune blazere pentru femei.
De asemenea, în această postare, vă vom oferi o scădere a unora dintre cele mai bune blazere pentru femei și ce trebuie să purtați pentru diferite ocazii. Vom începe cu blazeri de modă de bază pentru femei și cum să le accentuze.

Blazeri casual pentru femei
La fel ca și numele, blazerele casual sunt ceva pe care l -ai purta atunci când ești rece, sau ai impresia că arăți elegant. Nu sunt ocazionale sigure și trebuie să vă concentrați mult pe accentuarea lor cu orice. Iată câteva idei pentru a purta blazere casual:
[SC: Mediad]

Blazerul off-umăr
Unul dintre blazerele pe care le veți găsi doar pe piața de nișă, acest blazer poate fi purtat întâmplător și cu apartamente sau chiar cizme (în funcție de vreme).
Mergeți pentru un aspect complet negru:
Sau împerechează-le cu niște pantaloni bej și alunecări:
[Citește și: îmbrăcăminte pentru femei]
Sau puteți chiar să o asociați cu o fustă neagră (aveți încredere în noi, rezultatele sunt fără efort):
Blazerul de culori de contrast
Îmi place să experimentezi cu culori și modele, atunci acest tip de blazer va fi cel mai bun pentru tine. Excelent pentru a accentua cu fuste și chiar rochii, aceasta este o nevoie de a avea o femeie elegantă.

Iubitul blazers pentru femei
După cum sugerează și numele, blazerele partenere sunt supradimensionate și sunt inspirați în mare parte din moda îmbrăcămintei pentru bărbați. Ca atare, veți avea piese cu aspect minunat, pe care de multe ori chiar și partenerul și soțul dvs. le pot purta. Trebuie să fie suficient de lung pentru a -ți acoperi șoldurile și trebuie să arăți absolut ca și cum le -ai furat de la iubitul tău!
Le puteți purta casual așa:
Sau chiar le poți purta într -o manieră elegantă ca aceasta:

Blazers Bomber
Pariați că nu știați că și acestea au existat! Desigur, ei o fac! Sunt similare cu jachetele bombardiere, dar doar că sunt blazere. Ele funcționează ca blazeri casual și puteți chiar să le modelați ca să funcționeze ca formale. Este doar modul în care le accentuați!
[Citește și: Jachete bombardiere pentru femei – Cum să -l porți]
Ca acest aspect din denim foarte casual, dar cool
Un aspect ușor semi-formal cu tocuri bloc:
Sau un aspect absolut formal:

Blazere florale
Jachete de primăvară, vară sau iarnă- Floral pot arăta bine în orice anotimp. În plus, acestea sunt absolut versatile și din acest motiv se pot trece de la casual la formal doar cu schimbarea accesoriilor precum încălțăminte și genți.
Ca această combinație de bombardier+ floral blazer pentru o zi-arată uimitor cu scurtmetrajul. Terminați aspectul cu niște apartamente casual sau alunecări.
Pentru o noapte, această combinație roșie și neagră cu culori de aur va fi cel mai bun tovarăș. Don un romper ușor și niște cizme și ești bine să mergi1
Mergeți pentru un aspect casual cu o fustă albastră cu acest aspect:
O rochie și o geacă bombardieră florală pentru o noapte de noapte:

Blazeri profesioniști
Oricât de multe tipuri de blazeri ai, un profesionist și un blazer bine cusut este ceva în care trebuie să investești absolut. Un blazer bine adaptat poate fi purtat la diferite ocazii oficiale și poate într-adevăr să lovească o impresie bună. Iată cum să vă asigurați că blazerul profesionist este cel mai bun pentru corpul dvs .:
[Citește și: Ce să porți sub un blazer?]
Nu obțineți un blazer care este mai mic decât dimensiunea dvs. Amintiți -vă că puteți să -l scalați întotdeauna, dar schimbarea unui blazer mai mic într -unul mare este dificilă.
Cea mai bună potrivire este atunci când puteți butona blazerul fără a -l trage și odată ce butoanele sunt pornite, nu trebuie să schimbe silueta blazerului.

Deci, acolo te duci! Cele mai bune idei ale noastre pentru a obține cele mai bune blazere pentru femei. Este un element esențial de modă, deci investește întotdeauna într-un brand bun și unul bine cusut.
Imagini Sursa: Pinterest