Pantaloni Palazzo imprimati, prietenoși cu primăvară

, pantaloni Palazzo inspirați din anii ’70, A.K.A. Pantalonii Palazzo s -au întors. convenabil de elegante, sunt feminine, uber-chic și îți pot îmbunătăți picioarele, ceea ce îți face atracția mai înaltă. Inutil să menționăm, modul în care palazzos-ul cu talie foarte largă și cu talie înaltă sunt mult mai cool decât orice pantaloni montați obișnuiți și sunt la fel de alternativă ușoară de șold la o fustă maxi. Încă vă întrebați care este cel mai semnificativ truc în scoaterea unei versiuni tipărite? Alegeți o versiune solidă și imprimată subtil a Palazzo și echipați-le cu topuri semi-montate.
Iată cum să vă stilați palazzos -ul tipărit
[Citește și: Aflați cum să purtați pantaloni Palazzo vara]

1. Orange Bumbac a evadat Palazzo
Proiectat pentru femei care se îndreaptă spre modă, acest pantalon portocaliu Palazzo prezintă un imprimeu de flori inspirat de vară. Club Acest farmec cu picioare largi, cu o jumătate de șold, tricoul alb, acoperit cu un tricou alb pur sau kurta albastră de cobalt, lucru care va funcționa inteligent cu proporția de pantaloni. Ieșiți în acest aspect casual, dar elegant, și creați un aspect echilibrat de siluetă. Pentru a adăuga o margine de ciudățenie stilului tău, purtați acești pantaloni cu burte albastre florescente, tote de piele și păr elegant pe jumătate cravată.

2. bumbac gri a scăpat de palazzo
Atunci când urmărești să scoți un aspect retro și să vrei să dai propria persoană în stilul tău spinând pantalonilor Palazzo vechi din anii 70, nu gândește -te chiar mai mult decât acești palazzos evacuați din bumbac gri. Ceea ce face ca acești pantaloni să fie minunați este tăierea de mai sus-ovine și o culoare gri neutră, care este o pânză grozavă pentru a le stiliza în moduri variate elegante. Fabricat din bumbac 100%, cumpărați aceste pantaloni Palazzos online și faceți echipă cu tricouri modelate sau kurtis imprimat cu flori. Când intenționați să vă îndreptați către un eveniment de vară sau un eveniment de seară, puteți purta chiar și o pelerină imprimată sau o culoare dinamică din umeri. Împerechează cu coadă de ponei elegantă, bretele sau cercei spectaculoase pentru un aspect boho.

[SC: Mediad]

3. Set de Dupatta Dupatta din bumbac negru
Hether este pentru funcții formale, hangouturi cu prietenii sau de muncă, femeile moderne se învârt și se învârt în costume etnice de palazzo, cum ar fi nu există mâine. Acest set de costume Palazzo a izbucnit culottes și se potrivește cu Dupatta într -o imprimare monocromatică complexă uimitoare, ceea ce îl face fără efort, dar incontestabil șic. Puteți împerechea acest set elegant cu kameez cu o singură culoare în culoare roșie sau albă-ceva care are un model contrastant cu guler înalt. Puteți purta, de asemenea, topuri imprimate în topuri pastelate roz sau turcoaz albastru. Pentru un apel sofisticat general, purtați acest costum cu cercuri de argint, o alunecare rapidă de ruj portocaliu strălucitor și de peepuri portocalii.
[Citește și: Cum să porți pantaloni Palazzo]

4. Set de costum de lină de mătase galbenă de mătase
Indiferent dacă căutați ceva distinct de purtat într -o zi de lucru sau doriți să căutați o clasă de la o ceremonie convențională, acest set de costume Palazzo tipărit va răspunde la toate nevoile dvs. sartoriale. Acest costum prezintă Chanderi Kurta drept cu guler de bandă multicoloră și o căptușeală de contrast. Imprimarea vibrantă accentuează superb fețele de pe plachete, mâneci și hemline. Ceea ce este foarte atrăgător la acest costum este combinația de culori roz și galben strălucitor, lucru care cu siguranță îți va însufleți spiritul într -o zi sumbră de primăvară. Potrivit cu o pereche de palazzo cu cravată și vopsire și potrivire Dupatta de șifon care se potrivește, această combinație inteligentă poate fi stilată cu bijuterii argintii și tocuri înfrumusețate pentru un impact maxim.