Amintiți -vă aceste idei în timp ce vă faceți bluza cusută

, bluza poate face cu adevărat sau vă poate rupe aspectul. Așadar, dacă ați obținut un saree uimitor, veți avea nevoie de o bluză la fel de bine montată pentru a opta pentru asta. O mulțime de femei cu greu au timp să -și decidă bluzele și, în mare parte, ajung cu unele pregătite de ultimă oră. Dar este întotdeauna mai bine să obțineți o bluză cusută, mai degrabă decât să obțineți ceva de pe rafturi.

Iată ghidul pentru obținerea celor mai bune modele de bluze pentru cel mai bun saree.

1. Decideți proiectarea
Este posibil să fi obținut saree, dar este crucial să decizi ce design s -ar potrivi cel mai bine cu acesta. Orice altceva va depinde de ce fel de design v -ați dori pentru sareul dvs. Așadar, dacă încercați să găsiți ceva puțin mai clasic sau ceva care este foarte diferit de restul, va trebui să decideți designul, astfel încât montarea și țesătura să poată fi obținută în consecință. Nu uitați, nu există drepturi sau greșeli până și dacă nu sunteți confortabil. Nu mergeți cu cele mai multe proiecte de gât din spate pentru bluze, dacă nu sunteți foarte sigur că îl veți realiza.
Sursa: Merryweddings.in2. potrivindu -l bine
Următoarea parte crucială cu privire la obținerea unei bluze cusute este de a fi montat și măsurat până în ultima perioadă. Purtarea unei bluze mai mare sau mai mică decât este nevoie, îți va strica aspectul și te va lăsa într -o dispoziție morocăoasă. Așadar, înainte ca domnul croitor să stea pentru a lucra la capodopera dvs., asigurați -vă că vă măsurați foarte bine. Brațele, umerii și zona bustului trebuie măsurată foarte exact pentru a vă oferi cea mai bună potrivire posibilă.
[Citește și: Designuri cu bluze fără mâneci]

Sursa: Sakhifashions.com3. sutien ideal, măsurători ideale:
Un alt punct la fel de crucial este să vă purtați mult sutienul confortabil în timp ce vă măsurați. Există câteva bluze care vin cu cupe încorporate, dar încercați să le evitați pe cât posibil, deoarece nu vă vor oferi cea mai bună potrivire și aspect posibil. Așadar, atunci când vă măsurați, asigurați -vă că purtați sutienul cel mai bine montat, astfel încât zona bustului dvs. să fie măsurată în mod corespunzător.
[SC: Mediad]

Sursa: Suburbanwoman.net4. țesătura este prietenul tău:
Acum că știți designul și potrivirea dvs., trebuie să vă apropiați de țesătura pe care ați dori -o bluza. Deci, dacă intenționați să o purtați pe timp de iarnă, atunci ar fi mai bine să alegeți ceva care nu este Acel fragil. În acest fel, nu veți putea doar să vă evacuați stilul, dar și voi fi confortabil. În mod similar, în lunile călduroase de vară, nu ați dori ca țesătura dvs. să vă strice aspectul. Deci, alegeți -vă țesătura în funcție de care ar fi cea mai confortabilă și mai practică alegere. Dacă purtați un saree net, atunci alegeți modele de bluze nete, deoarece acestea au devenit o furie substanțială în aceste zile.
De asemenea, dacă intenționați să obțineți materialul singur, verificați dacă materialul este suficient de greu. O mulțime de timp Georgette și șifon sunt ușoare și este posibil să aibă nevoie de o căptușeală suplimentară pentru a opta pentru asta. Asigurați -vă că primiți și căptușeala potrivită.

Sursa: allmakeupstyles.com5. Păstrați -l de bază stupid:
Politica cardinală pentru a -ți face bluza cusută este să nu o exagerezi. O mulțime de sare care trebuie purtate pentru nunți sau ocazii speciale sunt în mod normal foarte ornamentate și sunt create într -un mod care să atragă atenția. Deci, trebuie să vă tonificați bluza. Nu puteți purta ceva care ar atrage atenția uimitorului tău. De asemenea, bluzele grele nu vă vor strica mai mult aspectul. Nu se vor adăuga la aspectul tău. Amintiți -vă că echilibrul este crucial și nu vă exagerați niciodată. Așa cum spun ei, păstrează -l de bază!
Sursa: saree.gallerynow că sunteți înarmați cu proiectele de bluză saree necesare idei și cunoștințe, mergeți mai departe și obțineți cea mai bună bluză cusută!